Septiembre viene cargadito!!!
03/09/2021

Hola a tots i a totes!

Us volem informar de les novetats que portem aquest setembre, que no són poques!

ESCOLA GAUNA-GRECO

  • Arranquem amb l'escola de la mà de dos dels millors professors de la província: Javier Gauna i Pablo Greco. Aquesta escola serà pels matins i per les tardes, per nens i adults, per gent d'iniciació i gent d'alta competició. Tenim grups per a tothom, així que no et quedis sense plaça!
  • L'escola comença la setmana del 16 de setembre, la primera setmana et pots apuntar a la classe i després decidir si t'apuntes tot el mes. Més fàcil no t'ho podem posar!
  • Pablo Greco i Javier Gauna són reconeguts en el territori per ser grans jugadors i professors. Es treballarà tècnica, físic, tàctica i podràs veure els resultats després de les seves classes. Oferim classes particulars i en grup. No t'ho pensis i informa't dels horaris!

                      

COMPETICIÓ SNP

  • Obertes les incripcions de les Series Nacionales de Pádel (SNP). La SNP és una competició amateur que es disputa els caps de setmana, normalment cada 15 dies. Juguen 10 parelles en cada convocatòria i es guanyen o perden punts durant la temporada. Es competeix contra equips de la província i és una molt bona manera de socialitzar-se, aprendre amb els entrenaments setmanals i passar-s'ho genial! 
  • Si et vols apuntar has de venir al club Padelx4 Reus i omplir el full d'inscripció. El preu de la inscripció és de 20€ i l'equipació, en cas que no la tinguis de l'any passat, costa 35€ pels equips masculins i 39€ pels equips femenins. 
  • Per ser membre dels nostres equips tens descompte quan jugues al nostre club! 
  • Tenim diferents grups per nivells, així que vine i segur que trobem un forat amb gent del teu nivell!

                    

GUARDA'T AQUESTES DATES!​​​​​

  • El dia 11 de setembre tenim un torneig que durarà un dia i serà: La Liada de l'11 de setembre! És un torneig per equips i t'apuntes sol. Véns a jugar, menjar, beure i passart-ho bé?
  • El dia 5 de setembre oferim un monòleg de la mà de Javi Benítez, que amenitzarà el vespre al Bar Rock Café. Imprescindible reservar!

                      

                      

Informació Padelx4 Reus:

C/Faió, 7 43204, Reus (Tarragona)

695366170

 

« Tornar