color1-white_logo_dark_background 1

ACTIVITATS

ACTIVITATS

americana padelx4 reus tarragona cambrils salou riudoms vilaseca padel

Una americana és un torneig de pàdel amb un mínim de 8 jugadors, en el qual es juguen diversos partits mentre es canvia de contrincant i també de parella i pista segons la modalitat. La duració pot ser de 90 o 120 minuts. El fet de jugar amb diferents parelles durant l’activitat, posa al límit la capacitat d’entendre la parella i el teu propi joc, a més de millorar la teva coordinació a pista.

competicion torneos xpadelx4 reus tarragona cambrils salou riudoms vilaseca padel

Els tornejos de pàdel són una bona manera de posar a prova les nostres capacitats dintre la pista, ja que no només entren en joc les habilitats de l’esport, sinó que també ho fan la pressió i adrenalina que ens produeixen la competició. Al club organitzem diferents formats per a que tothom, sigui quin sigui el seu nivell, pugui competir i gaudir d’aquest esport que tant ens mou a tots.

equipos snp fcp padelx4 reus tarragona cambrils salou riudoms vilaseca padel

Els equips amateur són una bona manera de socialitzar, entrenar i competir en equip. Els entrenament es fan entre setmana, mentre que els enfrontaments es duen a terme durant el cap de setmana. Per tant, si disposes de temps, compromís i ganes, uneix-te als nostre club! Tenim diversos equips masculins i femenins en totes les categories de joc i en diferents formats de competició.

PADELX4 Activitats